|
|||||||
| Sorularınız ve Tavsiyeleriniz KnightForever sitemiz hakkında sorularınız ve tavsiyeleriniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: 05.05.10 Üye Numarası: 87 Arkadaşlar: (0)![]() Mesajlar: 24 Konular: 17 Teşekkür İstatistikleri Ettiği Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı.
Tecrübe Puanı : 17 Rep Puanı : 100 Rep Derecesi : ![]() ![]() |
Avatar Hakkında!Arkadaşlar , Forum Profilimde "Avatarı değiştir" kısmında sadece "Avatar kullanmak istemiyorum" seçeneği var bende...
Alt kısım yani resim seçme kısmı yok. Ne yapabilirim ? Örnek resim : ![]() |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: 05.05.10 Üye Numarası: 87 Arkadaşlar: (0)![]() Mesajlar: 24 Konular: 17 Teşekkür İstatistikleri Ettiği Teşekkür Sayısı: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı.
Tecrübe Puanı : 17 Rep Puanı : 100 Rep Derecesi : ![]() ![]() |
Sorun Çözüldü .. Kilit Lütfen.
![]() Dikkat :
"www.KnightForever.net" Bağımlılık Yapabilir .. [Sitemizden Koxp veya Başka birşey İndirmek için Önce Üye Olunuz. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayınız.] |
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: 21.03.10 Üye Numarası: 10 Arkadaşlar: (4) Mekan: I like the design... Mesajlar: 74 Konular: 32 Teşekkür İstatistikleri Ettiği Teşekkür Sayısı: 6
5 Mesajına 12 Teşekkür Aldı.
Tecrübe Puanı : 50 Rep Puanı : 122 Rep Derecesi : ![]() ![]() |
Ben düzeltmiştim, yorumu attım ama sunucu sahipleri bize sormadan sunucuya backup atıyor o yüzden yorum silinmiş her halde... Kusura bakma.![]() ______________________
I like the design... I like the seo... I like the [Sitemizden Koxp veya Başka birşey İndirmek için Önce Üye Olunuz. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayınız.]... and... My name ![]() ___________________ ![]() ![]() |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:11.
|